Marie Montell Vester

Veterinær sygeplejerske
marie@viborgdyreklinik.dk
Book en tid

Marie Montell Vester - veterinærsygeplejerske

Veterinærsygeplejerske

Marie er vores veterinærsygeplejerske med over ti års erfaring. Hun er uddannet veterinærsygeplejerske fra Hvidsten Dyrehospital i 2006. Efter endt uddannelse har hun blandet andet arbejdet på Abild Dyreklinik, der er en smådyrsklinik specialiseret i exotics, samt ved Dyrlægegruppen Østdjursland. I 2008 blev hun genansat på Hvidsten Dyrehospital, hvor hun har været indtil vi var så heldige at få hende til Viborg i 2017.

Med over ti års erfaring i at drage omsorg for dyr, står hun klar til at hjælpe dig og din bedste ven. Du kan både møde hende i telefonen og ved skranken, men det vil også være hende, som skal holde dit kæledyr i poten under indlæggelse.

Marie tager jævnligt på kurser for at holde sig opdateret om nyeste viden indenfor faget; En viden der kommer dig og dit kæledyr til gode; Marie står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp og vejledning.

Privat bor Marie sammen med kæresten Morten, datteren Nynne og to bonusdrenge. Desuden er hun pt. foderslave for en burmeserkat, en hittekat, en boston terrier, et par marsvin og to baljer akvariefisk.

Marie glæder sig til at møde dig og dit kæledyr!