Alexandra Jacobsen

Dyrlæge
78 70 18 90
Info@viborgdyreklinik.dk
Book en tid

Alexandra Jacobsen

Kort om Alexandra

Alexandra Jacobsen er uddannet dyrlæge i 2012 fra Københavns Sundhedsvidenskabelige Fakultet, den tidligere Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole.

Herefter tilbragte hun nogle år med at arbejde i smådyrspraksis i Wisconsin, USA, med fokus på bløddelskirurgi og almenpraksis.
I 2007 og 2008 tilbragte Alexandra tid som dyrlægestuderende på University og California, Davis, på særligt dermatologisk og kardiologisk afsnit. Det er her Alexandra fandt sin passion for dermatologi.

I 2014 vendte Alexandra hjem til Danmark, hvor hun har arbejdet som dyrlæge i smådyrspraksis. Senest som dyrlæge ved Skive Dyrehospital. I 2019 bød chancen sig for at komme til at arbejde på Viborg Dyreklinik med Rikke Fast, som Alexandra havde stiftet bekendskab med som dyrlægestuderende.
Alexandra har siden sin dimission i 2012 brugt meget tid på at videreuddanne sig inden for Veterinær Dermatologi og hun er medlem af Dansk Veterinær Dermatologisk Netværk (DVEN) og European Society of Veterinary Dermatology (ESVD).

Privat bruger Alexandra tid med sin kæreste og sine tre børn, og indtil for nyligt deres to hunde. Både Alexandra og hendes kæreste elsker at rejse, dels for at se vilde dyr og i Syd-Europa, hvor Alexandra samarbejder med lokale dyrlæger for at forbedre sundheden for gade-hund og katte.