Ekstern ekspert i avanceret kirurgi

På Viborg Dyreklinik har vi været så heldige, at kunne indgå et samarbejde med Damian Strudwick, så vi nu, udover almen kirurgi, kan tilbyde ortopædiske operationer, så som f.eks. korsbånd og løs knæskal. Operationerne foregår på klinikken på Fabrikvej 16.

Damian Strudwick
Ortopædiske operationer
Vi opererer bl.a. skader på:
  • Korsbånd
  • Løs knæskal (patella luxation)
  • Knogler
  • Vækstlinje
  • Ledbånd/sener
  • Skæv vækst/skævhed i ben

 

dyrlægevagt

Herudover giver vores samarbejde med Damian også mulighed for at vi kan tilbyde operation for vejrtrækningsbesvær (f.eks. hos bulldogs pga. for lang blødgane og forsnævrede næsebor)

Vi er meget glade for, at have en ekstern ekspert, som har specialiseret sig i avancerede operationer og som har stor erfaring til at udføre disse operationer hos os.

Om Damian

Damian blev færdiguddannet som dyrlæge fra Royal Veterinary College, London, i 2003. Herudover har Damian et 2-års videreuddannelses forløb i smådyrskirurgi i England i 2009, som klædte ham godt på til en videre specialisering inden for alle former for kirurgi.

den engelske dyrlæge

Efterfølgende har han gennemført adskillige kurser inden for ortopædi (knogle-, muskel- og ledkirurgi), artroskopi (kikkertkirurgi i led), neurokirurgi (diskusprolaps operationer), bløddelskirurgi (f.eks. øre næse-hals, hudrekonstruktion og bughule-kirurgi) og CT-scanning. Hertil holder han foredrag inden for forskellige kirurgiske emner på videreuddannelses-kurser for dyrlæger.

Hvis du vil høre mere om avanceret kirurgi eller bestille tid, kan du kontakte os her