Er du henvist til Viborg Dyreklinik?

Din dyrlæge har henvist dit kæledyr til videre udredning på Viborg Dyreklinik, da vi har en specialviden indenfor neurologiske sygdomme. Hvis du ikke allerede har fået en tid til en konsultation, skal du kontakte Viborg Dyreklinik på tlf. 78 70 18 90 eller pr. mail på info@viborgdyreklinik.dk.

På undersøgelsesdagen skal dit kæledyr helst være fastet 12 timer. Det vil sige, at du dagen inden undersøgelsen skal fjerne madskålen, men der må godt være adgang til vand.

Du vil på Viborg Dyreklinik blive mødt af vores dyrlæge, Rikke Fast og vores veterinærsygeplejerske, Marie Montell Vester. Dyrlægen vil spørge ind til de symptomer, du har bemærket hos din hund/kat. Det vil sige varighed, udvikling og eventuelt respons på medicin. Hvis du har en video eller billeder af symptomer, må de meget gerne fremsendes pr. mail eller medbringes på dagen. Din hund/kat vil få foretaget en almen sundhedsundersøgelse og en klinisk undersøgelse af nervesystemet, hvor vi bl.a. tester reflekser. Herefter lægges der i samråd med dyrlægen en plan for videre udredning og behandling, som evt. kan inkludere blodprøver, udtagelse og undersøgelse af rygmarvsvæske, CT- eller MR-skanning.

Har du ikke fået en tid endnu?

Ring og lav en aftale.